Επιτέλους Ρύθμιση ΔΑΝΕΙΩΝ, λόγω τεράστιων Περικοπών των Συντάξεων.

Με αφετηρία την Προγραμματική Κυβερνητική Σύγκλιση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και με αφορμή την πρόσφατη Πρόταση Νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, για τη ρύθμιση των ΔΑΝΕΙΩΝ, κοινοποιώ και την Επιστολή του Συλλόγου μας, προς τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, για το ίδιο θέμα, λίγο πριν ...καταργηθεί ο ΟΕΚ.
1) Προγραμματική Κυβερνητική Σύγκλιση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, Παράγραφος Β6-3η: http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=463892 "...Για τους δανειολήπτες εφαρμογή της ρύθμισης ότι: «η δόση δεν ξεπερνά το 30% του μηνιαίου εισοδήματος»...".
2) Πρόταση Νόμου ΣΥΡΙΖΑ για ΔΑΝΕΙΑ, Παράγραφος 3η: http://www.left.gr/article.php?id=4821 "...Τη μείωση των συνολικών δανειακών υποχρεώσεων προς τις τράπεζες ενός ατομικού δανειολήπτη ή μιας οικογένειας, έτσι ώστε η μηνιαία καταβολή δόσεων προς όλες τις τράπεζες να μην ξεπερνά το 30% των μηνιαίων ατομικών ή οικογενειακών αποδοχών...".
Αφού υπάρχει ΣΥΜΦΩΝΙΑ της συντριπτικής πλειοψηφίας, τουλάχιστον για το 30%, πιστεύω ότι είναι ΕΦΙΚΤΟ, αρκεί να πιέσουμε όλοι πρακτικά, για την άμεση ΕΦΑΡΜΟΓΗ, της εκ των ων ουκ άνευ ρύθμισης.
Με εκτίμηση, ο προσωρινός χειριστής του Ιστολογίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου